23-я Міжнародна конференція Пасивного Будинку 2019

Міжнародна Конференція Пасивного Будинку — вперше в Китаї!

22-а Міжнародна Конференція Пасивного Будинку 2018, Мюнхин, НімеччинаУ 2019 році відбудеться 23-я Міжнародна Конференція Пасивного Будинку в китайському місті Гаобейдіан.

Бурхлива будівельна галузь

“Ми усвідомлюємо, що для декого це рішення може бути несподіваним, однак це саме Китай, де зараз відбувається більшість будівельних робіт, і надалі в наступні десятиліття ця тенденція буде розвиватися. Кожна нова будівля збільшує  додатково попит на енергію для опалення та охолодження. Тому надзвичайно приємно, що Китай докладає серйозних зусиль, щоб радикально покращити енергоефективність будівель, і все ще є шанс досягти цілей захисту клімату”, — пояснив директор Інституту Пасивного Будинку, професор університету м. Інсбрук д-р Вольфганг Файст.
Найбільше поселення Пасивних Будинків

23-я Міжнародна Конференція Пасивного Будинку відбудеться 9 — 10 жовтня 2019 р. (попередня дата 21 — 22 вересня 2019 р.). Місто Гаобейдіан знаходиться в 100 кілометрах на південь від китайської столиці Пекіна в провінції Хебей. Окрім того, сьогодні в м. Гаобейдіан будується поселення Пасивних Будинків, яке після завершення будівництва стане найбільшим у світі енергоефективним населеним пунктом, що матиме близько мільйона квадратних метрів житлової площі.

Квартири можна переглянути

Перша фаза будівництва цього поселення буде завершена до того часу, коли відбудеться 23-а Міжнародна Конференція Пасивного Будинку. Квартири будуть заселені і їх можна буде переглянути протягом Конференції. У селищі також є пансіонат та музей, побудовані за стандартом Пасивного Будинку.

Взагалі, в даний час в Китаї реалізуються багато нових будівель за стандартом Пасивного Будинку, в тому числі в містах Тяньцзінь, Пекін і Циндао.

Заклик до публікацій розпочнеться найближчим часом!

Відео-презентація від іРНА

22-а Міжнародна конференція Пасивного Будинку в Мюнхені!

2 прекрасні дня лекцій, семінарів, виставок та мереж!

9 — 10 березня 2018, MOC Мюнхен Німеччина

 

Green Harmony Home
We design your Green Harmony Home!
26 МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ П.Б.
 26-та МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПАСИВНОГО БУДИНКУ 2023 | Весна 2023 | Німеччина | #26intPHC
ЗАМОВТЕ РНРР & designPH!
ЗАМОВТЕ СЕМІНАР ЗАРАЗ!
PHPP Workshop: Personal & Group E-Learning
PASSIVHAUS TRAIN: НАВЧАННЯ
НОВИНИ
НОВИНИ ЗА КАТЕГОРІЯМИ
МИ У СОЦМЕРЕЖАХ: ФЕЙСБУК
МИ У СОЦМЕРЕЖАХ: ТВІТЕР