Пакет Планування Пасивних Будинків PHPP — головний інструмент проектувальників

Програма розрахунків енергетичних балансів Пакет Планування Пасивних Будинків PHPP7 2012 (UA) – перша Українська версія.

Чи потрібна детальна програма динамічного моделювання енергії для планування кожного Пасивного Будинку? Навіть кілька років тому це було потрібно. Зараз ми знаємо з досвіду, що в більшості випадків процедури балансування стаціонарної енергії призводять до отримання дуже точних результатів для Пасивних Будинків. Ці результати можна оцінити заздалегідь за допомогою динамічного моделювання. Таким чином можна значно спростити процес проектування Пасивних Будинків для звичайних будинків, використовуючи відносно просту програму РНРР. Українська Ініціативна Група Пасивного Будинку є першим офіційним дистриб’ютором в Україні програми розрахунків енергетичних балансів та планування Пасивних Будинків РНРР від Інституту Пасивного Будинку (Німеччина). Наразі ви можете придбати у нас сертифіковану копію РНРР:

Нова версія програми РНРР8 (2013) вже доступна на німецькій та англійській мовах, Українська версія — найближчим часом! Дізнайтеся більше про нову версію РНРР8 (2013) — натисніть ТУТ! Пакет програми РНРР7 2012 (UA) містить: CD з файлами програми + Керівництво Користувача з планування Пасивних Будинків на 217 стор.; Кліматичні дані міст України + як подарунок ви отримаєте копію нового Українського будівельного стандарту ДСТУ-Н Б В.1.1-27: 2011 «Будівельна Кліматологія» (PDF-файл).

phpp-2012-ukrОсобливості нової версії PHPP7 (2012):

  • Робочий лист “Перевірка” в комплекті з опції планування реконструкції будівель згідно за вимогами EnerPHit, а також міжнародними критеріями Пасивного Будинку.
  • Опції введення даних для різних розділів вентиляції в межах однієї будівлі (новий робочий лист у файлі Excel “Додаткова Вентиляція”).
  • Окремий робочий лист для компактних установок з двома тепловими насосами (новий робочий лист у файлі Excel “Комбінований ТН”).
  • Внесено зміни у робочі листи “Вікна”, “Вентиляція”, а також значно розширені списки сертифікованих компонентів і конструкцій для Пасивних Будинків.
  • Інтерфейс імпорт-експорт.
  • Окремий інструмент IP-Конвертор.
  • Значні зміни – покращення в Керівництві до РНРР та багато інших важливих опцій.

Ціни (без обліку доставки) наведені у таблиці нижче. Ціна доставки залежить від відстані. Пересилка — Укрпоштою або Новою Поштою. Вартість доставки буде додана до рахунку. Термін доставки — до 2-х тижнів після отримання оплати за програму. Розрахунок По Україні: в гривнях, безготівковий розрахунок чи готівкою (поштовий переказ). За межами України: EUR, безготівковий розрахунок чи готівкою через систему PayPal, або на картки. Будь ласка, завантажте PDF файл «Форма Замовлення РНРР». Заповніть «Форму Замовлення РНРР» та надішліть її на електронну адресу: info (at) passivehouse-igua.com Зв’яжіться з нами по тел. +380 (50) 622-5498.

Версія РНРР Ціна (Україна) Ціна (СНД) Ціна (інші країни) Акції
РНРР7 2012 (E) 2000 грн. 180 EUR 180 EUR
РНРР7 2012 (UA) 2300 грн.
Update РНРР 2007 (UA) на РНРР7 2012 (UA) 1870 грн.
РНРР8 2013 (E) 2300 грн. 200 EUR 200 EUR
РНРР8 2013 (UA) Очікується навесні 2014 року
  • Ознайомитись з програмою РНРР можна, переглянувши Презентацію версії РНРР 2007/1 UA. Щоб завантажити файл презентації PHPP 2007/1 UA, будь ласка, натисніть ТУТ:
  • Повна версія PHPP 7 (2012) постачається разом з Керівництвом Користувача на 217 сторінках, яке пояснює питання по проектуванню та будівництву Пасивних Будинків. Зміст сторінок Керівництва користувача можна переглянути ТУТ.
  • Для ознайомлення з Демоверсією РНРР 2007 (англ.) натисніть ТУТ.
  • Увага! Авторські Права на всі версії програми РНРР належать Інституту Пасивного Будинку (Німеччина). Забороняється робити будь які зміни в програмі РНРР або незаконно тиражувати її копії.
Green Harmony Home
We design your Green Harmony Home!
26 МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ П.Б.
 26-та МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПАСИВНОГО БУДИНКУ 2023 | Весна 2023 | Німеччина | #26intPHC
ЗАМОВТЕ РНРР & designPH!
ЗАМОВТЕ СЕМІНАР ЗАРАЗ!
PHPP Workshop: Personal & Group E-Learning
PASSIVHAUS TRAIN: НАВЧАННЯ
НОВИНИ
НОВИНИ ЗА КАТЕГОРІЯМИ
МИ У СОЦМЕРЕЖАХ: ФЕЙСБУК
МИ У СОЦМЕРЕЖАХ: ТВІТЕР